Elitlopps Söndag !

2 (kopia)

Först ett reflektion om gårdagen efter dramat i Lopp 7 Harpers Hanovers Långlopp. Man kan verkligen fundera över det som hände då hästarna redan nästan sprungit nästan fullt lopp. Hästarna alltid i första rum om deras hälsa, men nu var bedömningen så att de klarar det och anledningen man väntade en timma på att starta igen.

Nästa reflektion var är detta rätt mot spelarna? Nu vann Fransmannen och storstjärnan Izoard Vedaquais rättvist och det var bara en häst på banan över upploppet , vann överlägset och det hade antagligen slutat på samma sätt.

Nu väntar en fantastisk Elitlopps söndag och otroliga startfält i Försöksheaten. Vi får se Prix dÁmerique vinnaren Idao De Tillard, Önas Prince som allt är väl iordningställd till storlopp, Joviality Världens antagligen bästa sto, Hohneck som vann Elitloppet ifjol och stjärnan som jag hoppas o tror tar hem allt Francesco Zet.

Roligt dessutom  är också att Magnus Djuse kör Don Fanucci Zet.

Mitt i allt detta så går som vanligt Monaco F1 Race och hemma stjärnan Charles Leclerc i Poleposition.

Måste också lägga en kommentar om Sverigematchen mot Tjeckien. Sverige har spelat topp ishockey hela turneringen, men hade lite på känn att Tjeckien som spelar fult och  med denna enorma hemma publik hade allt att vinna. Sverige hade inte sin bästa dag.

Lika stor Skräll att Canada slås ut mot Schweiz, det kunde ingen förutse, men roligt nu att Sverige möter Canada i Bronsmatchen.

 

 

Kontakt

Orgnummer 559442-3898
Mark 317
70595 Örebro
Tommy Salo
Kontakt /Support
anette@affarsnytta.nu
Reklam och sponsorer
Manager för Tommy Salo

Integritetspolicy
Läs vår policy här